Олена Зеленська розповіла про зміни на державному порталі Дія .

На державному порталі " Дія "з'явиться Новий Розділ –" Дія. Без бар'єрів", над яким спільно працювали Міністерство цифрової трансформації та ПРООН в Україні.

Про це повідомила перша леді Олена Зеленська на своїй сторінці в Інстаграмі. "Сьогодні ми зробили ще один крок у розвитку безбар'єрності в Україні. Разом з Міністерством цифрової трансформації та ПРООН в Україні ми даємо старт розробці безбар'єрних цифрових сервісів. На державному порталі "дія"з'явиться Новий Розділ –" Дія. Без бар'єрів".",- повідомила вона.

У Формулі - 1 знову ганятиме Шумахер.

Син семиразового чемпіона світу з автоперегонів у класі машин " Формула-1 "Міхаеля Шумахера, який завершив свою кар'єру вісім років тому, 21-річний Мік Шумахер виступатиме в"королівських гонках".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Контракт з Міком Шумахером підписала амеріканская команда Haas, свої виступи в "Ф-1" молодий гонщик почне в 2021 році. Про це повідомив skysports, розмістивши відповідний пост в Instagram.

"Подбай про неї і мого ангела": Марадона залишив передсмертне послання, про кого легенда футболу думав в останні хвилини життя

Опублікований останнє аудіоповідомлення легендарного аргентинського футболіста Дієго Марадони, який померти 25 листопада. Його наводить видання Football italia з посиланням на телепрограму Secretos Verdaderos.

За інформацією видання, перед смертю футболіст поспілкувався в WhatsApp з Маріо Бодрі, бойфрендом своєї колишньої дружини Вероніки Охеда. Марадона попросив Маріо подбати про Вероніку і свого сина - у Охеди і Марадони є спільний син, семирічний Дієго Фернандо.

Стример провів трансляцію з померлою подругою: не відійшов від камери навіть під час приїзду "швидкої".

Російський стример Стас Reeflay вів прямий ефір, де на тлі лежало бездиханне тіло його подруги Валентини. На камеру також потрапили голоси медиків і поліцейських.

Загиблою є 28-річна Валентина Григор'єва, яка за кілька днів до трагедії в п'яному стані розповіла на своєму стрімі, що вона вагітна.

Школярка викинула хлопця з вікна після бурхливої сварки

У Telegram-каналі Mash розповіли, що молоді люди торгували наркотиками.

Відомо, що 18-річного хлопця знайшли на козирку магазину. Дівчина при цьому перебувала в квартирі на другому поверсі.

За попередньою інформацією, у хлопця з шиї стирчав ніж, а дівчина була сильно побита.