Картопля може стати причиною розвитку гіпертонії

поділитись
Експеримент показав, що у тих, хто вживав 4 і більше порцій картоплі в тиждень, ризик розвитку гіпертонії був вище

Американські дослідники вважають, що надмірне вживання картоплі може стати причиною розвитку гіпертонії. Якщо замінити хоча б 1 порцію картоплі на овочі ризик знижується. Такою інформацією поділився портал "Новини Ю".

Вчені спостерігали за більш ніж 187 тисячами осіб. Вони взяли участь у трьох дослідженнях, які проводилися в Штатах протягом 20 років. Дослідники дізналися про частоту споживання ними картоплі.

Експеримент показав, що у тих, хто вживав 4 і більше порцій картоплі в тиждень, ризик розвитку гіпертонії був вище, ніж у тих, хто їв менше однієї порції в місяць. Такий факт справедливий тільки для жінок.

А от підвищений кров'яний тиск у чоловіків і жінок викликає високий рівень вживання картоплі фрі.

Читайте також: 5 причин не відмовляти собі у ранковій каві

Нагадуємо, американські вчені експериментальним шляхом довели: щоденне вживання полуниці допомагає впоратися з початковою стадією раку шлунково-кишкового тракту.

Автор матеріалу: 
Znaj.ua
Теги: 
вчені, гіпертонія, картопля
Деякі групи товарів коштуватимуть, як у Європі
0
0
13:56 25.04.2018
Хотів "ефектну постановку", але щось пішло не так
0
0
13:49 25.04.2018
Варто звертати увагу не лише на термін придатності
0
0
13:28 25.04.2018
У ряду банків колектори перейняли на себе функції call-центрів
0
0
13:08 25.04.2018