Речовини. що містяться у шкірці та кісточках винограду, знищують бактерії, які розмножуються у ротовій порожнині.

Такого висновку дійшли вчені з США. Дослідники вивчали дію речовин у винограді на стрептококи, які приводять до псування зубів. Ці речовини переводять цукрозу в молочну кислоту.

Висока кислотність, за словами вчених, не дає емалі руйнуватися.

До того ж, речовини у винограді знижують кислотність в ротовій порожнині і активність бактерій на 85%.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", Дослідження показали, що заміжжя рятує жінок від інфаркту

Популярні новини зараз
Українцям блокують картки для соцвиплат: хто у зоні ризику Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років Нові ліміти на карткові перекази: які обмеження діють і кого стосуються "Мінімалка" до 20 тисяч грн: українцям хочуть майже вдвічі підняти оклади
Показати ще