Речовини. що містяться у шкірці та кісточках винограду, знищують бактерії, які розмножуються у ротовій порожнині.

Такого висновку дійшли вчені з США. Дослідники вивчали дію речовин у винограді на стрептококи, які приводять до псування зубів. Ці речовини переводять цукрозу в молочну кислоту.

Висока кислотність, за словами вчених, не дає емалі руйнуватися.

До того ж, речовини у винограді знижують кислотність в ротовій порожнині і активність бактерій на 85%.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", Дослідження показали, що заміжжя рятує жінок від інфаркту

Популярні новини зараз
Плювання в спину та глузування: у ТЦК скаржаться на неприязнь цивільних Частину комунальників мобілізують: водоканали віддадуть своїх працівників на фронт Навіщо переплачувати? Українцям підказали, як обрати найдешевший тариф для телефону з кнопками Українцям виплатять солідну допомогу: хто може отримати близько 11 тисяч на місяць
Показати ще