Речовини. що містяться у шкірці та кісточках винограду, знищують бактерії, які розмножуються у ротовій порожнині.

Такого висновку дійшли вчені з США. Дослідники вивчали дію речовин у винограді на стрептококи, які приводять до псування зубів. Ці речовини переводять цукрозу в молочну кислоту.

Висока кислотність, за словами вчених, не дає емалі руйнуватися.

До того ж, речовини у винограді знижують кислотність в ротовій порожнині і активність бактерій на 85%.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", Дослідження показали, що заміжжя рятує жінок від інфаркту

Популярні новини зараз
Крижані дощі, хуртовини і арктичний холод: метеорологи попереджають про аномальну зиму в Україні "Київстар" закриває популярний тариф: на який переведуть абонентів автоматично Жодної бусифікації та повісток на вулицях: Рада хоче обмежити повноваження ТЦК Зимова субсидія на комуналку: скільки грошей дають на опалювальний сезон
Показати ще