Речовини. що містяться у шкірці та кісточках винограду, знищують бактерії, які розмножуються у ротовій порожнині.

Такого висновку дійшли вчені з США. Дослідники вивчали дію речовин у винограді на стрептококи, які приводять до псування зубів. Ці речовини переводять цукрозу в молочну кислоту.

Висока кислотність, за словами вчених, не дає емалі руйнуватися.

До того ж, речовини у винограді знижують кислотність в ротовій порожнині і активність бактерій на 85%.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", Дослідження показали, що заміжжя рятує жінок від інфаркту

Популярні новини зараз
Українцям масово полетіли штрафи від ТЦК, але платити не поспішають: кількість боржників б'є рекорди Без довідок і відмазок: електронний облік зробить мобілізацію невідворотною Відстрочка під загрозою: Міноборони не може перевірити реєстри, а відповідати доведеться вам В Україні можуть заблокувати всі рахунки боржників – навіть зарплатні картки
Показати ще