Речовини. що містяться у шкірці та кісточках винограду, знищують бактерії, які розмножуються у ротовій порожнині.

Такого висновку дійшли вчені з США. Дослідники вивчали дію речовин у винограді на стрептококи, які приводять до псування зубів. Ці речовини переводять цукрозу в молочну кислоту.

Висока кислотність, за словами вчених, не дає емалі руйнуватися.

До того ж, речовини у винограді знижують кислотність в ротовій порожнині і активність бактерій на 85%.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", Дослідження показали, що заміжжя рятує жінок від інфаркту

Популярні новини зараз
Ворог нищитиме міста зсередини: українців попередили про загрози взимку - до чого готуватися Масове скасування відстрочок після 7 серпня: можуть зникнути у будь-який день Правила ідентифікації пенсіонерів: що змінилося і як не втратити виплати В Україні посилять мобілізацію чоловіків віком від 50 років – названі умови
Показати ще