Німецькі вчені провели експеримент, що виявив небезпечні наслідки разового споживання фаст-фуду.

"Дослідженням впливу швидкої їжі на організм займались фахівці Центру діабету Дюссельдорфу", - повідомляє сайт "Добрий лікар".

Читайте також: Які продукти прискорюють поширення раку організмом

Експерти запросили для експерименту групу з 14 чоловіків-добровольців. Для дослідження вчені запросили здорових, струнких чоловіків віком від 20 до 40 років.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Учасникам запропонували випити ванільні коктейлі з вмістом пальмової олії. В одному коктейлі знаходилась така кількість жирів, як у восьми шматках піци або бургері з картоплею фрі.

Вчені довели, що разового споживання фаст-фуду достатньо для розвитку серйозних захворювань.

Споживання пальмової олії призводить до миттєвого накопичення жирів та зниження чутливості до інсуліну.

Такі відхилення стають причиною розвитку діабету, ожиріння, серцево-судинних хвороб та жирової хвороби печінки.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", за фаст-фуд під час вагітності заплатять правнуки.