Вчені стверджують, що вживання риби здатне знизити ризик розвитку раку товстої та прямої кишки.

Про це повідомив портал "Новости Ю".

Читайте також: Корисні властивості талої води

Фахівці провели безліч досліджень і спробували встановити зв'язок між споживанням риби і онкологією. Як виявилося, любителі цього продукту на 12% рідше страждають від раку кишечника, ніж ті, хто їсть рибу рідко.

Крім того, не варто забувати, що досить важливу роль відіграє саме спосіб приготування. Адже дослідження показали, що приготовані риба та м'ясо на грилі або барбекю, навпаки, підвищують ризик розвитку онкології.

Популярні новини зараз
Підвищення соціальних виплат: хто отримає більше грошей Стаж, середня зарплата та мінімалка: які сюрпризи готує пенсійна система у 2025 році Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу Не субсидія і не пільги: українці отримають окрему допомогу на комуналку
Показати ще

Готувати рибу краще на пару або запікати на помірному вогні.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", вчені заявили, що яйця здатні запобігти інсульту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ