Вчені стверджують, що вживання риби здатне знизити ризик розвитку раку товстої та прямої кишки.

Про це повідомив портал "Новости Ю".

Читайте також: Корисні властивості талої води

Фахівці провели безліч досліджень і спробували встановити зв'язок між споживанням риби і онкологією. Як виявилося, любителі цього продукту на 12% рідше страждають від раку кишечника, ніж ті, хто їсть рибу рідко.

Крім того, не варто забувати, що досить важливу роль відіграє саме спосіб приготування. Адже дослідження показали, що приготовані риба та м'ясо на грилі або барбекю, навпаки, підвищують ризик розвитку онкології.

Популярні новини зараз
Пенсіонерів змусять обирати: отримувати зарплату чи пенсію Доведеться ще померзнути: коли повноцінно стартує опалювальний сезон Під ударом зарплати, пенсії та стипендії: хто може втратити до 70% виплати ТЦК дали 7 днів: кого мобілізують навіть з відстрочкою чи броню
Показати ще

Готувати рибу краще на пару або запікати на помірному вогні.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", вчені заявили, що яйця здатні запобігти інсульту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ