Новий кухар збірної України Любомир Тошич, який буде працювати з командою на Євро-2016, розповів про підготовку до турніру. За словами Тошича, футболістів він буде "лікувати" салом, а для головного тренера захопить української ряжанки.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Точно повеземо з собою закваски і домашню ряжанку - її дуже любить головний тренер Михайло Фоменко, а у Франції ми можемо її не знайти. Що стосується сала, то це не спортивна їжа, але і його треба іноді їсти. Як кажуть, те, що ми вживаємо в маленьких дозах, засвоюється як ліки, а ось у великій кількості це вже отрута", - повідомив Тошич в інтерв'ю для газети "Вісті".
Любомир Тошич - професійний кулінар, який 4 роки працює в "Дніпрі", а зараз поєднує роботу в клубі і збірній України. На Євро-2016 кухня збірної буде робити акцент на морепродуктах, так як від нашого готелю до Марселя недалеко, а там немає проблем зі свіжою рибою, повідомив Тошич.
Читайте також: Ярмоленко відмовився їхати в Китай за 60 млн євро
Нагадаємо, раніше стало відомо, що помічником Фоменко в збірній став Андрій Шевченко. Тренерський диплом Шевченко отримав тільки в минулому році. За даними ЗМІ, він вже приступив до роботи в збірній. Андрій побував в розташуванні "Динамо" на зборі в Марбельї як представник штабу національної команди і переглянув кілька матчів "біло-синіх".