У спробі вибороти прихильність шанувальників здорового харчування, ресторан McDonald's відмовиться від кількох шкідливих інгредієнтів у своїх найпопулярніших стравах.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяМережа фаст-фуду оголосила, що видалить штучні консерванти з рецептури МакНаггетс і кількох страв у меню сніданків, повідомляє CBS.
Цього місяця у ресторані також з'являться нові булочки для гамбургерів без кукурудзяного сиропу, який містить високий рівень фруктози.
McDonald's також збирається перейти виключно на яйця від "вільних курей", використовувати справжнє масло в яєчних МакМаффінах і курятину без антибіотиків. Зміни торкнуться майже половини страв з меню McDonald's.
"McDonald's – це не лише найбільший ресторан швидкого обслуговування. Він зробив із нас фаст-фуд націю. Він визначив нашу любов до цього виду їжі. І коли McDonald's змінюється – змінюється решта промисловості", - вважає журналіст, володар Пулітцерівської премії Майкл Мосс.
Проте, на думку експерта, запропоновані компанією зміні не торкнуться калорійності продуктів. А отже, цього замало для оздоровлення нації.