Щоб їсти корисні фрукти та овочі холодною зимою, потрібно правильно їх заморозити.

Не всі продукти підходять для заморозки. Ідеальний варіант - це ягоди, сливи та персики. Пам'ятайте, що заморожувати потрібно тільки стиглі та неушкоджені фрукти.

А ось овочі перед заморожуванням краще нарізати. Потім їх легше буде використовувати для супів і гарнірів.

Для початку всі продукти слід ретельно промити і очистити від всього непотрібного. Це може бути шкірка, кісточки, насіння - все те, що потім ми їсти не будемо.

Далі обов'язково висушіть ягоди, овочі та фрукти. Найпростіший спосіб - покласти їх на рушник і дати просохнути протягом 5-7 хвилин.

Популярні новини зараз

Колишній Ані Лорак Юрій Фальоса пошкодував про витрачені на співачку гроші: "Їй купували прокладки, бензин, білизну..."

Михайло Поплавський проміняв студенток на сарай з коровами: "тусив" усі вихідні

Фермери масово залишають на полях урожай помідорів, бо невигідно возити: замість томатної пасти будуть добрива

"Холостячка" Злата Огнєвіч спробувала звабити чоловіків глибоким декольте: "Як корову на ринку продають"

Показати ще

Слідуйте правилу: чим сухіший продукт, тим якісніша заморозка і тим більше корисних речовин у ньому зберігається.

Заморожувати овочі та фрукти можна у пластикових пакетах, контейнерах із кришками або пластикових пляшках.

Важливо пам'ятати, що термін зберігання таких продуктів – не більше року. Після цього вони починають псуватися і втрачати корисні властивості, повідомляє 4mama.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", вчені назвали 7 звичок, які псують зір.