Чернівчанина, який безвісти зник 7 вересня на березі річки, знайшли у водоймі вчора, 11 вересня. Про це повідомили у поліції області.

Як зазначається, про зникнення чоловіка повідомив його товариш, разом із яким він вирушив на відпочинок на березі річки поблизу села Непоротове Сокирянського району.

Чоловіки планували порибалити, однак після спільної пиятики товариш чоловіка пішов розкладати намет, і лише після повернення помітив зникнення 43-річного друга.

На столі на березі річки зниклий залишив особисті речі разом із мобільним телефоном.

Правоохоронці, яких викликав на місце події товариш зниклого, одразу запідозрили, що чоловік пішов купатися у стані алкогольного сп’яніння і міг втопитися. Однак виявити його тіло, щоб підтвердити цю версію, довгий час не вдавалося.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Лише 11 вересня, через чотири дні після зникнення, рятувальники-водолази знайшли труп зниклого чоловіка.

Тіло загиблого відправили на судово-медичну експертизу, для уточнення причини смерті.

Нагадавши, Знай писав, що українці пропадають не тільки в мирних містах. статистику по зниклих безвісти людям посилює війна на Донбасі. Потужні бойові дії 2014 року стали причиною для зникнення безлічі молодих чоловіків. Їх тіла або їх самих досі не можуть знайти. Матері зниклих безвісти військових не втрачають надію на повернення їхніх синів додому.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима.