В Офісі Президента задумалися про будівництво нового аеропорту в Чернівцях. Про це заявив на Путильщині заступник керівника Офісу Президента України.

Сьогодні, 2 жовтня, у Чернівецькій області з офіційним візитом перебуває Президент України Володимир Зеленський.

Президент України Зеленський запланував ознайомитися з ходом реалізації програми "Велике будівництво", оглянути зведення другої черги Дністровської ГАЕС та зустрітися з науковцями.

Під час візиту в село Розтоки Путильського району Кирило Тимошенко, заступник керівника Офісу Президента України, прозвітував, що уже наступного року Чернівецький аеропорт імені Леоніда Каденюка має повноцінно запрацювати.

«Аеропорт вже почали відпрацьовувати. Думаю, що наступного року він нормально вже буде приймати. І будемо розвивати його чи новий будувати. Але запустимо, щоб розвивати регіон, щоби було сполучення», - зазначив Кирило Тимошенко.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Володимир Зеленський оглядає новозбудований міст через річку Черемош у селі Розтоки Чернівецької області.

Володимир Зеленський оглядає новозбудований міст через річку Черемош у селі Розтоки Чернівецької області.

Geplaatst door Офіс Президента України op Vrijdag 2 oktober 2020

Нагадаємо, голова Чернівецької ОДА виставив у Фейсбуці відео прогулянки з Володимиром Зеленським на Центральній площі Чернівців. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав Віталій Другановський, керівник обласного осередку провладної партії «Слуга народу».

Раніше портал Знай.uа писав про те, що школи й університети переходять на дистанційне навчання, Зеленський звернувся до українців

Також портал Знай.uа писав, що на Буковині коронавірус розпустив по домівках шість шкіл

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський зізнався "в коханні" Закарпаттю і наобіцяв золоті гори.