Перемога Вадима Олійника та Володимира Дантеса на "Фабриці зірок-2" зробила їх справжніми зірками та улюбленцями мільйонів. Шість років гурт "ДіО Фільми" збирав багатотисячні зали, аж поки раптово хлопці не об'явили про розпад.

Це непросте рішення прийняв Вадим, і Дантес не раз розповідав, що це був "удар у спину". Вова не очікував, що його напарник влаштує усе тихцем. Більше того, про розпад власного гурту Дантес дізнався від сторонніх людей, чого Олійник, до речі, не заперечує: "Ініціатива була моя. Втім, я зробив це не так, як хотів. Сказав, що хочу випустити сольну пісню і змовчав, що задля цього покину гурт. Була наче недомовленість".

Зараз співак розумає, що вчинив тоді негарно і жалкує, що немилосердно промовчав. Згодом Вадим намагався налагодити з Дантесом стосунки, та інколи вітає його з Днем народження. Попри те, що спілкування все ще не досконале і на таке відверте, як раніше, співак вірить: вони все ж зможуть порозумітися.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Дантес підказав жінкам, що дарувати на Новий Рік 2021, найкраще для коханого.

Як повідомляв Знай.uа, Дантес в грайливому костюмчику ошелешив Дорофєєву, навіть не встигла вийти з ванної.

Також Знай.uа писав, що Дантес розповів про політичні амбіції і йому стало соромно.