Відомі та знамениті, яких ми зараз бачимо на екранах наших телевізорів, до того як досягли успіху були зовсім не такими якими ми їх знаємо зараз.

Так, фанати екс-ведучої "Ревізора" вирішили зануритися в минуле, опублікувавши у фан-акаунті Instagram раритетні знімки Ольги Фреймут.

Так, у мережі з'явилися фотознімки Ольги Фреймут, які показують якою вона була у дитинстві та юності. Виявляється, вона ще під час навчання в школі знала, що її чекають серйозні випробування в житті, але вона змогла з ними впоратися, оскільки відразу поставила перед собою головну мету.

Скріншот

"Але зовнішність моя була жахливою. Криві зуби (довелося брекети носити), товстенька, як галушок, волосся довге і посічені... треба було над собою попрацювати", - розповідала раніше Ольга Фреймут.

Сама ж ведуча Ольга Фреймут раніше також запевняла, що красивими не народжуються.

Скріншот

"Найбільшою перемогою над собою стала відповідність мого тіла душі. Красивими не народжуються...", - йдеться у підписі до іншої публікації, де також можна побачити архівні знімки популярної телеведучої.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".