Старша дочка самої скандальної телеведучої і народного ревізора Ольги Фреймут Злата Мітчелл ніколи не відрізнялася скромною поведінкою. Повна протилежність своєї зоряної матері.

На цей раз Злата поділилася відео, де вона танцює.

"Трохи хіп-хопу для вас сьогодні ввечері. В той момент, коли я танцюю, я відчуваю себе найщасливішою, тому що для мене танець = життя"

Злата Мітчелл часто висвітлює у своєму Instagram фотографії або відео зі своїх тренувань. Підписники активно стежать за її публікаціями і не шкодують коментарів на адресу дівчини. В цей раз не всі коментарі виявилися позитивними. Хейтеры не знайшли щось особливе в танцях Злати і, вкотре, помітили, що їй не завадило б схуднути.

Злата не витримала і відповіла:"Мерзенний, недоумкуватий хейтер"

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Раніше на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Фреймут-молодша опублікувала кадр з фотосесії з відомим фешн-фотографом Сонею Плакидюк. І написала текст англійською мовою. Не дивлячись на те, що раніше дівчину часто дорікали за неідеальний зовнішній вигляд і зайва вага.

Нагадаємо, раніше Дочка Фреймут показала провокаційне фото в купальнику: "Ваш особистий рятувальник в Індійському океані"

Як повідомляв портал "Знай.іа" Дочка Фреймут здивувала мережа недитячими принципами: "Така розумна"

Також "Знай.іа" писав, що Дочка Фреймут заявила про сміливих планах: "Сподіваюся, через 6 місяців"