Старша донька найбільш скандальної телеведучої і народного ревізора Ольги Фреймут Злата Мітчелл ніколи не відрізнялася скромною поведінкою, в протилежність до своєї зіркової матері. Ось і цього разу вона поділилася відвертим фото в купальнику з берегів Індонезії.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ольга Фреймут і Злата
Ольга Фреймут і Злата

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Фреймут-молодша опублікувала фото з узбережжя Балі, на якому позує, спершись про пальму. На підлітка яскравий купальник і квіточка за вухом.

"Справжній тропічний досвід" - підписала фото Злата звичною англійською мовою.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В коментарях миттєво стали відзначатися її шанувальники:

"Вау", "Мило", "Круто", "Подобається", "Ух-ти, яка класна тропічна фотка", "Гарна. Звідки такий купальник?)", "Красуня"

У коментаря відзначилася і зіркова мати підлітка - Ольга Фреймут. Телеведуча залишила під фото смайлики.

Зазначимо, що це не перше фото з відпочинку. Так, нещодавно дівчина поділилася й іншим кадром з узбережжя.

"Ваш особистий рятувальник в Індійському океані. P. S Хто-небудь, будь ласка, навчіть мене, як займатися серфінгом, тому що це мрія, яка досі не стала реальністю" - поскаржилася Злата.

Нагадаємо, що не так давно Злата Мітчелл здивувала мережу своїми життєвими принципами.

Раніше повідомлялося, що донька Фреймут поділилася кадрами із відпочинку в Греції. Дівчина, очевидно, хотіла б відпочити на узбережжях Америки, але прийшлось задовольнятись малим.

Також, Злата розповіла всім про свої труднощі, які підстерегли її в житті, але запевнила, що в неї плани дуже масштабні. Дівчина поставила собі амбітні цілі на найближчі 6 місяців.