Наталія Єгорова майже через рік після розриву з Віталієм Кличком похвалилася підтягнутою фігурою у відкритому бікіні. Відео вона показала своїм шанувальникам у соцмережі Instagram.

49-річна артистка практично одразу після розлучення повернула собі дівоче прізвище і публічно заявила, що розпочала нову історію життя, але вже без чоловіка Віталія Кличка. Слід визнати, вона не сумувала і зараз продовжує насолоджуватися свободою. Так, нещодавно Наталія гуляла берегом моря, багато посміхалася і демонструвала своє струнке тіло.

Наталія Єгорова, скріншот
Наталія Єгорова, скріншот

Відкрите бікіні дозволило розглянути її форми, п'яту точку та прес, над яким вона явно старанно працює. Також Наталія залишила надихаючий підпис, у якому розкрила свій особистий секрет молодості.

"Я думаю, що любов до життя - це ключ до вічної молодості", - написала Єгорова.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Користувачі мережі адресували жінці приємні компліменти, а один із них наголосив, як добре Наталія виглядає після народження трьох дітей.

Коментарі - instagram.com/natalia_yegorova/
Коментарі - instagram.com/natalia_yegorova/

Коментарі - instagram.com/natalia_yegorova/
Коментарі - instagram.com/natalia_yegorova/

Варто нагадати, Віталій Кличко офіційно розлучився зі своєю дружиною Наталією у серпні 2022 року. Вони були у шлюбі 25 років. Ця новина не надто всіх здивувала, бо пара давно не живе разом – Наталія у Німеччині, а мер в Україні.

Віталій та Наталія Кличко, фото з вільних джерел
Віталій та Наталія Кличко, фото з вільних джерел

Раніше ми писали про те, що колишня Кличка Наталія Єгорова забула Віталія у обіймах кучерявого красеня: "Ми щасливі"

Як повідомляв Знай.ua, колишня Віталія Кличка Наталя після розлучення показала гнучке тіло: "Все має бути в балансі"