Після офіційного розлучення з мером Києва Віталієм Кличком, Наталя Єгорова, яка вже встигла перейти на своє прізвище, зайнялася своїм власним тілом, та фігурою.

Не раз жінка показує, як займається спортом, та дотримується дієт. Цього разу на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Наталя похвалилася гнучким тілом, поміркувавши про життя.

Наталя Єгорова. Фото: скріншот youtube
Наталя Єгорова. Фото: скріншот youtube

Наталя не падає духом. І щодня демонструє, що життя продовжується і не закінчується на стосунках.

Наталя Єгорова. Фото: Instagram
Наталя Єгорова. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У спорті, як і в житті, важлива не тільки сила, а й також пластичність і гнучкість. Все має бути в балансі. Усім гарних вихідних - заявила дівчина.

Наталя Єгорова. Фото: Instagram
Наталя Єгорова. Фото: Instagram

У коментарях підтримують Наталю, та захоплюються її розважливістю та красою.

"Я також побажаю вам мега гарних вихідних з безліччю прекрасних моментів", "Наташенька! Навчаюся у Вас! Ви мене надихаєте! дуже красива!", "І ще багато чого гарного у Вас! Від серця", "Яка Ви граційна! Витончена! Ця форма не тільки природа але Ваша праця!" - написали у коментарях.

Скриншот коментарів. Фото: Instagram
Скриншот коментарів. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що колишня Кличка навчила посміхатися, навіть коли серце розбите після розлучення: "Знаю..."

Як повідомляв "Знай.ua" Наталя Єгорова показала, що вона думає про "розлучення з Кличком": "Щаслива і жива"

Також "Знай.ua" інформував, колишня Кличка Наталія Єгорова стала учасницею німецьких "Танців із зірками" і одразу потрапила у скандал: "Причина не дивитися"