Ексдружина Віталія Кличка Наталія Єгорова стала учасницею "Танців із зірками" у Німеччині, де живе останні роки. Втім, її участь викликала багато суперечок серед шанувальників танцювального проєкту. Про це свідчать коментарі на офіційній сторінці шоу у соціальній мережі instagram.

Наталя Єгорова та Віталій Кличко оголосили про своє розлучення влітку 2022 року. Вони розірвали стосунки понад 20 років шлюбу. Останніми роками Наталя Єгорова живе у Німеччині, де займається музикою.

Наталя Кличко-Єгорова. Фото: instagram.com/natalia_klitschko_official/
Наталя Кличко-Єгорова. Фото: instagram.com/natalia_klitschko_official/

Нещодавно стало відомо, що колишня дружина київського голови стала учасницею німецьких "Танців із зірками". Це, м'яко кажучи, не дуже порадувало глядачів. Багато хто висловив своє невдоволення, побачивши в цьому політичний контекст, а інші наголосили, що її участь недоречна.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Справді недоречно, навіть якщо вони розлучені. У її країні йде війна, і вона танцює свій останній танець. Але девіз, напевно, буде, я танцюю проти війни", "Причина не дивитись давай потанцюємо!! Що це буде, політичний автопортрет? ", "Більше дивитися не буду. Можливо, колишня Кличко навіть переможе. Може допоможе те, що вона з України", - обурилися у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Наталя Єгорова показала, що вона думає про "розлучення" з Кличком": "Щаслива і жива".

Також наш портал інформував, що колишня Кличко Наталя Єгорова після розлучення присвятила себе мистецтву йоги: "Ранкова рутина".

Крім того, наш портал повідомляв, Jerry Heil готується до важливої ​​події у новому році та просить українців про допомогу: "Здобути перемогу".