У серпні 2022 року мер Києва Віталій Кличко офіційно розлучився зі своєю дружиною Наталією, яка вже довгі роки проживає окремо від нього у Німеччині.

Згодом вона захотіла повернути собі дівоче прізвище, про що повідомляла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, запланувавши зміну в усіх соцмережах та медіа, щоб розпочати новий розділ життя.

Наталя Кличко. Фото: instagram.com/natalia_klitschko_official/
Наталя Кличко. Фото: instagram.com/natalia_klitschko_official/

Нещодавно вона поділилася відеозаписом, зробленим з кадрів однієї фотосесії, на яких красуня знята з посмішкою. На фоні грає композиція "Nat King Cole - Smile".

***

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Усміхайся, навіть якщо твоє серце болить.
Усміхайся, навіть якщо воно розбите.
Коли на небі хмари, ти прорвешся,
Якщо посміхатимешся, незважаючи на страх і смуток.
Усміхайся, і, можливо, завтра
Ти побачиш, що сонце проглянуло для тебе.

***

Таким чином вона хоче нагадати, що життя після шлюбу не закінчується. І все ще можна отримати позитивні емоції, будучи на самоті.

Наталя Кличко. Фото: instagram.com/natalia_klitschko_official/
Наталя Кличко. Фото: instagram.com/natalia_klitschko_official/

"Наталі це чудово... Дуже хороші фотографії. Ти завжди неймовірна. Скільки тебе знаю. Сонечко завжди буде ясним", "Ви показуєте жіночу силу і надихаєте життя", "Ви класняча. Заряджуся від вас енергією та теплом, знаю, і вірю в добро", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, колишня Кличко після розлучення обриває останню "ниточку": "Новий шлях"

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Кличко Наталія розповіла на своїй сторінці про трагедію

Знай.ua писав, колишня дружина Віталія Кличка Наталія вирушила до шаманів, шукати коріння предків: "Не вимагає розуміння мови"