Ексдружина Віталія Кличка Наталія Єгорова, яка бере участь у німецьких "Танцях із зірками", показала свого партнера і зізналася, що дуже щаслива. Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Останніми роками Наталя Єгорова живе у Німеччині, де займається музикою. Влітку минулого року стало відомо, що через 20 років шлюбу вони з Віталієм Кличком вирішили розійтися. Наразі колишня дружина захід Києва привертає до себе море уваги, адже стала учасницею німецької версії "Танців із зірками".

Наталя Єгорова. Фото: Instagram
Наталя Єгорова. Фото: Instagram

Так, Наталя Єгорова поділилася роликом із залаштунків шоу, на якому позує в компанії симпатичного кучерявого хлопця — її партнера з танців.

"Ми дуже щасливі! Ми зробили це! Ми цінуємо вашу підтримку! Обіцяємо радувати вас нашими танцями і в майбутньому! Танцюємо", - підписала ролик Наталія Єгорова.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Наташенько, Ви молодець велика! Пам'ятаю Вас за всіма Українськими конкурсами краси, працювала з Вами", "Знову 19! Прима! Але є куди рости. Подальших успіхів, Наталко!" у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, колишня Віталія Кличка Наталія після розлучення показала гнучке тіло: "Все має бути в балансі".

Також наш портал інформував, колишня Кличко Наталія Єгорова стала учасницею німецьких "Танців із зірками" і одразу потрапила у скандал: "Причина не дивитися".

Крім того, ми писали, Наталя Єгорова показала, що вона думає про "розлучення" з Кличком": "Щаслива і жива".