Український співак та колишній чоловік Дорофєєвої, який у минулому був учасником гурту "ДіО.фільми", зараз займається сольною кар'єрою та проявляє активність в Instagram. За Вовою Дантесом слідкує близько 710 тисяч людей.

Артист записав новий stories для шанувальників спозаранку, коли тільки вийшов з душу і приводив себе до ладу. На відео можна розглянути татуювання на тілі Дантеса, яке прикривав лише один рушник. Однак не на цьому співак акцентував увагу аудиторії, а на дзеркалі, забризканому слідами від зубної пасти.

Скріншот із Instagram, Вова Дантес
Скріншот із Instagram, Вова Дантес

Дантес наочно показав, як плями з'являються на дзеркалі і буквально "заплював" фанатів, тримаючи зубну щітку у роті.

Скріншот із Instagram, Вова Дантес
Скріншот із Instagram, Вова Дантес

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Один із підписників відреагував на кумедні відео артиста та зізнався, що сліди на його дзеркалі теж присутні, але далеко не від зубної пасти.

"У мене не від пасти. Збуджую себе сильно", - написали виконавцю.

Володимир Дантес підтримав жарт і також розкрив "справжнє" походження плям на дзеркалі, а також заявив, що вони "з кентом на одній хвилі".

Скріншот із Instagram, Вова Дантес
Скріншот із Instagram, Вова Дантес

Раніше ми писали про те, що Володимир Дантес зізнався, як ридав після розставання з Надією Дорофєєвою: "Все життя пам'ятатиму"

Як повідомляв Знай.ua, "Який приклад подаєте?": Надя Дорофєєва засвітила голі груди, щоб сказати про важливе, але мами побоялися за психіку дітей

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва розповіла про кохання, яке отримує багато років - не від Кацуріна і навіть не від Дантеса