З приходом війни у ​​містах України почали діяти ворожі розвідувально-диверсійні групи, і щоб їх визначити, народ вигадав просте кодове слово "паляниця".

Зазвичай росіяни було могли його вимовити без акценту. Проте українсько-венесуельський хореограф і співак Амадор Лопес вигадав інший спосіб. Він анонсував прем'єру нової розважальної пісні "Не москаль" про танці та росіян.

Скріншот із Instagram, Амадор Лопес
Скріншот із Instagram, Амадор Лопес

"Хто не танцює - той москаль.

А хто танцює - не москаль", - співається у пісні.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Артист розмістив декілька відеороликів під пісню у TikTok, але вони швидко завірусилися по всьому інтернету. Потрібно визнати, що українцям припала до душі нова "перевірка" від Амадора, тому вони з нетерпінням чекають на реліз. Також багато хто оцінив, що артист перейшов українською мовою.

"Нічого собі. Лагідна українізація", "Просто вдуматися, це брат Джей Ло, який хоче українське громадянство, живе тут і співає пісні українською, ну кайф же", "Вже була в ліжку... але мала встати і танцювати", - написали фанати в коментарях.

Варто зазначити, що прем'єра пісні відбудеться 16 червня у п'ятницю.

@amador_lopez

Танцюєш?😏 #amadorlopez #українськіпісні #новийтрек #слухайукраїнське #українапонадусе #втоп

♬ оригинальный звук - Amador Lopez

Раніше ми писали про те, що харизматичний Амадор Лопес залишився на мілині і збирав копійки: "Не міг навіть купити продукти"

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Валевська після розлучення зізналася у почуттях до зіркового колеги: "Люблю цього хлопця"

Також портал Знай.ua писав, що Амадор Лопес розповів, як виявився на дні: "Не було можливості купити продукти, колектори приходили додому"