У Чернівцях працівники Служби безпеки України оголосили підозру мешканці Донецька, що активно співпрацювала із терористичною організацією "ДНР".

Про це СБУ повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"Із початком російської збройної агресії мешканка Донецька приєдналася до проросійських терористів. Починаючи з 2014 року вона працювала у фейковому "міністерстві закордонних справ ДНР", потім – на посаді заступника командира батальйону по роботі з особовим складом так званої "Сотої бригади", заступником начальника штабу танкового батальйону, командиром танкового взводу та заступником командира стрілецького батальйону.

фото: Facebook СБУ

За "заслуги" вона була відзначена нагородами терористичної організації "ДНР". Крім того, оперативники та слідчі СБУ встановили, що терористка підтримує контакти з представниками російських спецслужб", - зазначають правоохоронці.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

скріншот: Facebook

Нагадаємо, викладачка поскаржилася на "цькування" за українську мову: "Відчуваю себе Російською". Незадоволена українською мовою викладачка поскаржилася на цькування.

Як повідомляв портал " Знай.ua", учні повернуться до шкіл ще не скоро: Степанов назвав причину. Максим Степанов пояснив, чому не можна завчасно повернути оффлайн-навчання в школах.

Також " Знай.ua " писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомилися від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей". Володимира Зеленського просять підвищити соціальну допомогу багатодітним сім'ям.