Відома українська телеведуча Лілія Ребрик з'явилася в компанії чоловіків і вразила фанатів. Знімок вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином повідомляється, що на знімку разом з Лілією Ребрик з'явився ще один відомий український телеведучий Юрій Горбунов і актор Олексій Вертинський.

Вона пише під постом:»ось таким акторським складом зустрічаємося з вами, нашими улюбленими глядачами, другий вечір поспіль".

Грали вони в четвер, 4 лютого в Київському FreeDOM Hall.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Спільний знімок опублікували і чоловіки на своїх сторінках в соціальній мережі в Instagram. Вони кажуть, що дуже люблять цю виставу, особливо в цьому акторському складі.

Нагадаємо, що чернівчанка Лілія Ребрик запросила українців колядувати разом. Лілія опублікувала в своєму Instagram затишний відеоролик, на якому під прикрашеною ялинкою зібралася вся сім'я Диких.

Як повідомляв портал Знай, Лілія Ребрик обняла батьків під ялинкою, так схожі:"Татова доця". На своїй сторінці в Instagram ведуча виклала сімейні фото, на яких під новорічною ялинкою зібралися відразу три покоління: батьки Лілії, вони з чоловіком і маленькі діти.

Також Знай писав, що Лілія Ребрик впустила українців у постноворічне життя. Лілія Ребрик вирішила показати, як проходить постсвяткове життя в її родині.