Під Чернівцями, у селі Мариничі, що в Путильському районі, потужний вітер залишив без даху місцевий клуб. Про це стало відомо з повідомлення місцевої журналістки Оксани Порох у Facebook.

Як зазначається, невблаганна стихія зірвала понад дві сотні квадратних метрів даху з клубу. На щастя, минулося без постраждалих.

На місце події оперативно прибули рятувальники. На оприлюднених знімках видно, що дах з будівлі зірвало повністю.

«У Мариничах сильний вітер зніс 220 квадратних метрів даху з місцевого клубу. За словами рятувальників, ніхто з людей не постраждав», - розповіла журналістка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вона також зазначила, що нещодавно постраждала споруда пережила капітальний ремонт.

Також повідомляється, що у самих Чернівцях, на вулиці Кишинівській, ураганний вітер звалив дерево, яке пошкодило вікно будинку, в якому мешкають люди.

Нагадаємо, що під Харковом у Гайдарах на біостанції Каразінського університету розбудили бабака Тимку ІІІ щоб дізнатися, якою буде весна цього року.

Як повідомляв портал Знай.uа, Прикарпаття ризикує перетворитися на гігантську лавину. Виною цьому - велика кількість снігу та різкі перепади температури.

Також Знай.uа писав, що Садовий виллє тонни кави на львівські дороги.