На Буковині люди отримують шалені платіжки за світло: комунальні служби виставляють рахунки на тисячі гривень.

Про це на сторінці Facebook-спільноти "СтопХам Буковина" написала Ольга Похилевич.

"Свавілля від ТОВ "ЧОЕК" переходить всі кордони! Сьогодні мені прийшла шокуюча платіжка за світло, майже 2000 гривень, це при тому, що на сьогоднішній день в мене за світло переплата, і по великому рахунку вони ще мені гроші винні!

Подзвонила по номерах вказаних на платіжці, з горем навпіл мені дали номер абонентного відділу на Прутській, там хамовита оператор почала розповідати мені нісенітниці про те, що мій лічильник передає їм якісь покази, хоча лічильник в мене звичайний, потім оператор взагалі кинула слухавку і більше не піднімала!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Вчитавшись в платіжку, я просто очманіла, оплату мені нарахували по квітень місяць, хоча на сьогоднішній день, в мене переплата! Що це за свавілля і хамське ставлення до абонентів? Звідки вони вирішили що я маю їм викласти такі гроші?", - пише жінка.

Нагадаємо, раніше Українців попередили про космічні штрафи за борги по комуналці: кого можуть "прив'язати" до батареї

Як повідомлявпортал Знай.ua, Українців змусять ще раз платити за ту ж комуналку: особливо важко буде без ОСББ

Також Знай.ua писав, що тарифи на газ знову жахають українців: скільки доведеться платити за доставку в 2021