Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює тішити фанатів новими знімками в Instagram. Не відстає від неї і зіркова телеведуча, актриса Лілія Ребрик. Обидві селебріті відрізняються надзвичайною харизмою і жіночою чарівністю, чим приваблюють сотні тисяч захоплених поглядів.

На Instagram-сторінці news_ukraine_factu порівняли фото спокусливих красунь і оголосили голосування в коментарях. Хто ж все-таки гарячіший: Лілія або Тіна?

"Битва нарядів, який вам наряд більше до душі - у Ребрик або ж у Кароль?", - йдеться в публікації.

Фолловери почали досить активно голосувати. Треба сказати, що глядацькі симпатії розділилися практично порівну. Але, схоже, із зовсім невеликим відривом перемогла все-таки Тіна Кароль. А що про це думаєте ви?

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нещодавно Лілія Ребрик опублікувала світлину з бинтами на голові та подряпинами на щоках. В першу секунду фото шокує, поки читач не розуміє, що це черговий кадр зі зйомок нового українського серіалу "З ким поведешся".

Раніше Лілія опублікувала фото в гіпсі, на якому вона щасливо усміхається. Тільки через кілька митей стає зрозуміло, що зірка не має переломів, і це реквізит для однієї зі сцен серіалу "З ким поведешся", де Ребрик грає головну роль.

Нагадаємо, Лілія Ребрик в червоному освідчилася Львову

Як повідомляв портал Знай.ua, Лілія Ребрик у червоному відсвяткувала китайський рік бика

Також Знай.ua писав, Лілія Ребрик запросила українців колядувати разом.