У Дніпро доставили тіло Владислава Локтіонова, бійця 92-ї механізованої бригади Збройних сил.

Про це повідомляє Інформатор.

У понеділок, 8 липня, в Дніпро із зони військових дій доставили тіло Владислава Локтіонова. Українському військовому було 42 роки, у нього залишився маленький син.


На схід України Владислав Локтіонов пішов у 2015 році. Владислав пробув 2 роки в полоні у так званій ЛНР, його вважали померлим.

Довгий час він судився з військовою частиною, щоб позбутися клейма зрадника. Розвідник стверджував, що знаходився в полоні луганських бойовиків, але за версією представників частини, військовослужбовець самовільно покинув розташування. Але все таки Владислав Локтіонов виграв суд.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Проте 8 липня його бій закінчився.

"Ніяких "давай поговоримо"! Ще один захисник України — Локтіонов Владислав, повертається в рідний Дніпро в труні… Для когось це статистика, для нас — величезна втрата", — написала Юлія Дмитрова, депутат міськради.

Нагадаємо, що у Запоріжжі з-за важкої хвороби помер волонтер Антон Горбенко. Волонтеру було всього 25 років.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , у місті Дніпро померла відома волонтерка і громадський діяч Ганна Яценко.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Дніпрі сталася справжня трагедія: не стало волонтера "Вокзал-Дніпро" Людмили Таран.