Сонце в цей день у Дніпрі буде рідко з'являтися з-за хмар. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у вівторок 16 липня вологість повітря в Дніпрі складе від 52 до 80 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 18 до 23 градусів тепла.

Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 04:53, а захід можна побачити в 20:38.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

16 липня вшановується пам'ять благовірних князів Василя і Костянтина Ярославських. У народі цей день називається Маків, і з давніх часів вважається нещасливим.

У цей день наші пращури спостерігали за комарами і мошкарою: якщо вони в'ються колами, хороша погода гарантована на найближчі семеро діб.

Нагадаємо, що у понеділок, 15 липня, в Україні очікується прохолодна і дощова погода. Правда, деяким областям пощастить більше, а деяких - менше.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , дощі поступово йдуть і скоро українці знову будуть насолоджуватися літнім теплом.

Також портал "Знай.ua" писав, що у неділю, 14 липня, у Києві пройшла сильна злива. Фото і відео наслідків стихії тут же почали з'являтися в мережі.