Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Під Дніпром мотоцикл Suzuki GSR потрапив у аварію.

Про це повідомляє Інформатор.

На Дніпропетровщині біля села Василівка у аварію потрапив мотоцикл Suzuki GSR. На місце події прибув наряд поліції. Мотоцикл разом з постраждалим знаходився в кюветі.

Патрульні викликали швидку допомогу на місце події, тому що у водія були значні травми. Медики попередньо діагностували у нього закриту травму грудної клітки, пневмоторакс, перелом ключиці.


Правоохоронці зазначають, що потерпілий громадянин не хотів називатися. Під час встановлення обставин ДТП поліцейські з'ясували, що у водія немає документів на транспортний засіб, а номерний знак належить зовсім іншому транспортному засобу. Перевіривши його вони з'ясували, що двоколісний розшукує Інтерпол. Країна розшуку — Італія.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще


На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Мотоцикл евакуювали. Зараз все обставини події встановлюються.

Нагадуємо, що нещодавно на Харківщині сталася масштабна ДТП, яка забрала життя трьох людей.

Як повідомляв портал Знай.ua смерть зіркового діджея в центрі Києва, моторошне відео ДТП.

Також портал Знай.ua писав, що трасу Київ-Чоп вразило жахливе ДТП, двоє загиблих.