На Дніпропетровщині сталася масштабна пожежа в результаті якої загинула жінка.

Про це повідомляє інформаційний портал "Відкритий".

В середу, 21-го серпня до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в селі Привовчанське Павлоградського району у приватному секторі на вулиці Надрічна. За вказаною адресою негайно направили рятувальників 27 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В результаті пожежі загинула 82-річна власниця будинку та постраждав її 61-річний син. Постраждалого чоловіка з опіками верхніх кінцівок та волосяної частини голови госпіталізували до районної лікарні.

Пожежу було локалізовано о 15:14 та повністю ліквідовано о 18:30.

Нагадаємо, що біля станції метро "Деміївська" на проїжджій частині в Києві спалахнула машина.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у районній лікарні Одеської області в результаті вибуху гранати загинули чоловік і жінка.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Тернополі в результаті вибуху саморобного пристрою випадковий перехожий отримав серйозні поранення.