У Дніпрі жінка посадила на ланцюг 8-річну дитину.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі працівники ювенальної превенції спільно зі службою у справах дітей прибули для перевірки анонімного повідомлення про насильство над дітьми. У квартирі вони виявили 8-річного хлопчика з зав'язаними очима, прикутого ланцюгом до дивана і обмотаного скотчем.

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Після того, що сталося на матір завели справу і передали її ювенальній юстиції, яка вже клопочеться про позбавлення батьківських прав на дітей. У жінки зараз їх четверо, на молодших з них оформлена батьківська опіка. Самому старшому дитині нещодавно виповнилося 13 років, а наймолодшому - 4 роки.

24 серпня Бабушкінський районний суд обрав запобіжний захід для затриманої. 56-річна жінка на період слідства буде перебувати під домашнім арештом.

Нагадуємо, що тиждень тому в Дніпрі з вікна багатоповерхового будинку випав трирічний дитина з аутизмом.

Як повідомляв портал Знай.ua , Києві байкер влетів у легковик, шалена швидкість не залишила шансів.

Також Знай.ua писав про те, натовп розлючених титушок захопила Поділ у Києві, відбувається щось страшне.