У Дніпрі в лікарні Мечникова помер боєць 24-ї бригади.

Про це повідомляє Інформатор.

Іноді страшно уявити, що коїться з українськими вояками на сході України. Мало хто усвідомлює, що щодня на передовій гинуть кращі з нас.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


У неділю, 1 вересня в лікарні Мечникова помер ще один захисник України. Фатальне поранення сержант Грицаюк Олександр Володимирович отримав 25 серпня внаслідок ворожого обстрілу наших позицій в районі населеного пункту Мар'їнка.

Знай.ua приносить свої співчуття близьким воїна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua писав, що під час так званого "хлібного перемир'я" загинув морпех, 24-річний Сергій Шандра.

Як повідомив Знай.ua раніше, у Польщі трагічним чином загинув 25-річний ветеран АТО родом з Тернопільської області.

Нагадаємо, в зоні проведення операції Об'єднаних сил загинув воїн з Дніпра, Олексій Попко, військовослужбовець 74-го окремого розвідувального батальйону.