На Дніпропетровщині знайшли реактивний снаряд.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

В полях Дніпропетровщини виявили боєприпаси часів Другої Світової війни. Пошуковики організації "Пошук-Дніпро" знайшли у полі біля села Недайвода німецький 280 мм реактивний снаряд.

Також зазначається, що недалеко від села Вільне Дніпропетровської області під час проведення навчань з фізичної підготовки знайшли радянську авіабомбу ФАБ-50, яка стирчала з землі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Всі знайдені боєприпаси були знищені контрольованими підривами.

Нагадаємо, що армія США планує використовувати передові технології, щоб значно знизити шум і візуальну видимість гвинтівок наступного покоління, згідно з новими даними із загальної програми обслуговування стрілецької зброї.

Як повідомляв портал Знай.uа, 8 серпня, бригада робочих розбирала залишки старого будинку біля нового приміщення Острозького відділу поліції.

Також Знай.uа писав про те, що в селі Великий Любінь знайшли два артилерійських снаряди