Українські воїни знову понесли втрати внаслідок обстрілу ворога. Так, у Дніпро військовим вертольотом терміново доставили тяжкопораненого українського бійця.

Про це повідомляє інформаційний портал "Новини "Дніпра".

Сьогодні, 25 вересня рано вранці у Дніпро військовим вертольотом доставили пораненого воїна. Українського героя передали дніпровським лікарям. Зараз його стан оцінюється, як важкий.

Медики розповіли, що військовослужбовець перебуває без свідомості, а також він під штучною вентиляцією легень. Українського воїна передали лікарям обласної лікарні імені Мечникова.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Дніпряни побажали українському воякові одужання, а лікарям професіоналізму.

Як повідомляв портал "Знай.uа", моторошна НП поставила на вуха весь Дніпро, в небо підняли авіацію

Також "Знай.uа" писав, що українські військові на сході нашої країни знову зазнали втрат через обстрілу ворога. Так, одного військового доставили в Дніпро на вертольоті і передали місцевим лікарям.

Нагадаємо, що протягом минулої доби сепаратисти на сході України 23 рази порушили режим припинення вогню. В результаті обстрілу загинув боєць Національної гвардії України.