Скандальна дніпровська модель Ася Мінюкова оголилася на незаконної заправці АЗС в Одеській області.

Відповідний знімок модель опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Мінюкова продовжує залучати своїми формами до важливих питань. На цей раз вона звернула свою увагу і увагу громадськості незаконну заправку в Одеській області. Ася зазначає, що з липня запущений ряд заходів для ліквідації нелегального ринку. Але ця АЗС не боїться подібного.


Мінюкова розповіла, що на цю заправку не було оформлення землекористування. Також її не вводили в експлуатацію до встановленого законом порядку, при цьому у заправки немає ліцензії на реалізацію горючих матеріалів.

Фанати дніпровської моделі почали активно обговорювати пост, і залишати свої коментарі.

"А я думав головна тема сі**ки.", "До речі, перед зйомкою голову краще помити, а то вже зовсім колгосп". "У Дніпрі в Діївки є звалище, яке кришує Філатов. Можеш там на його тлі сфоткатися, якщо що, у мене є фотоапарат", "Все, сдулась" - такі коментарі залишили користувачі мережі під фото.

Нагадаємо, що дніпровська модель Анна Мінюкова стримала обіцянку роздягнутися для фотосесії на відремонтованому мосту в Дніпрі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Недавно портал повідомляв, що Ганна Мінюкова зробила фотографії на тлі зруйнованого міст на Окружній дорозі Харкова.