Дніпровська спортсменка Ярослава Магучих стала кращою молодою легкоатлеткою світу.

Про це повідомляє Інформатор.

Легкоатлетку Ярославу Магучих визнали найкращою в номінації "Висхідна зірка" на церемонії World Athletics Awards. Ця подія пройшло в Монако, 23 листопада. Нагороду дніпровській легкоатлетці вручив перший віце-президент Всесвітньої легкої атлетики Сергій Бубка.

Ярослава Магучих також стала володаркою нагороди Європейського Олімпійського комітету — Best European Young Athlete Prize.

Спортсменка з Дніпра стала кращою молодою легкоатлеткою світу Фото: Інформатор


Варто зауважити, що в 2019 році Ярослава виграла Чемпіонат Європи U20 — і стала наймолодшою медалісткою в історії дорослих світових змагань.

Нагадаємо, раніше Ярослава Магучих була визнана кращою молодою спортсменкою Європи за версією Європейських олімпійських комітетів.

Як писав Знай.uа , Ярослава Магучих завоювала срібло у стрибках у висоту на дебютному для себе чемпіонаті світу в Досі (Катар).

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.uа , Магучих стала наймолодшою переможницею Діамантової ліги в історії.