У Дніпрі біля школи знайшли два бездиханні тіла в ковдрі.

Про це повідомляє інформаційний портал Інформатор.

У Дніпрі бездомні в закинутих будівлях біля 25-ї школи на вулиці Кротова виявили тіла двох мертвих чоловіків в ковдрах. Повідомляється, що чоловіки лежали в кутку одного з приміщень, при цьому вони були закутані в ковдри. Спочатку бездомні припустили, що вони сплять, але незабаром з'ясували, що вони вона не дихають.

В закинутих будівлях біля 25-ї школи знайшли тіла двох мертвих чоловіків


Правоохоронці попередньо повідомляють, що смерть настала через передозування наркотиками. З рота одного з них йшла піна, але судмедексперти встановлять точну причину того, що сталося.

В закинутих будівлях біля 25-ї школи знайшли тіла двох мертвих чоловіків


Відомо, що обидвом чоловікам було близько 35 років. На даний момент особистості померлих не встановлені. Правоохоронці з'ясовують, чи має це справа кримінальний характер.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що загиблого знайшла його дружина – чоловік скоїв самогубство на балконі.

Як повідомляв портал Знай.uа в містечку Тульчин Вінницькій області 22-річна продавчиня з торгового центру "Європейський" Анастасії Потупайло покінчила з собою через недостачу в касі.

Також Знай.uа писав про те, що в Рівне поліцейський скоїв самогубство через особисті проблеми.