У Дніпрі поховають 12-річного Родіона, якого напередодні вбили на території лікарні по вулиці Бехтерева. Прощання заплановано на 19 травня о часу волонтери повідомлять пізніше. На даний момент відомо, що волонтери збирають кошти для допомоги родині хлопчика. Про це пише Наше місто.

В ролі волонтерів виступили друзі і сусіди родини хлопчика. Вони оголосили збір грошей і надали реквізити у Facebook на сторінці житлового масиву Ігрень. Вони написали, що гроші можна перерахувати на картку старшому брату загиблого Радика або на карту його дядька. Збір коштів ведеться тільки до 21:00 18 травня. Тому всі бажаючі можуть підтримати убитих горем батьків і рідних Родіона.

Волонтери збирають кошти на похорон Радика з Дніпра Фото: скріншот

Варто нагадати, що страгедія сколихнула Дніпро і всю Україну. Поліція веде розслідування і вже затримала підозрюваного безхатченка, який приховав тіло в своєму тимчасово жлище в покинутій будівлі психіатричної лікарні на вулиці Бехтерева.

Хлопчик пішов гуляти вдень до 19 годин вечора бабуся підтримувала зв'язок з ним. В останній їхню розмову хлопчик сказав їй, що вже йде додому через територію лікарні і вже в 20 годин вечора телефон не відповідав. Після цього рідні звернулися в поліцію для пошуку дитини. Правоохоронці обстеживши територію лікарні та покинуті будівлі поруч виявили "бомжа", який заявив, що дитину не бачив, але чув дитячий голос. Проте в його житлі поліцейські виявили бездиханне тіло хлопчика у купу старого одягу. Також чоловік виявився забрудненим в крові хлопчика. Всі обставини справи з'ясовуються, а також з'ясовується, як туди потрапила дитина.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпрі поліція затримала і помістила під варту підозрюваного у вбивстві дитини.

Знай повідомляв, що закривавлений пенсіонер у Дніпрі ховав тіло дитини.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі виявили мертву дитину, поліція підозрює мати.