У центрі Дніпра сталося потрійне ДТП за участю машин Lanos, Bentley і Жигулі. Фото і відео з місця події надав Telegram-канал "Х**вий Дніпро".

У Дніпрі сталося ДТП між Жигулями і Bentley / фото: t.me/hyevuy_dnepr

Як розповіли очевидці події, зіткнення сталося на вулиці Виконкомівській неподалік вулиці Староказацької (колишня Комсомольська). На перехресті водій Lanos, що належить сервісній службі, відмовився поступитися дорогою та протаранив "Жигулі". У свою чергу водій "копійки" не впорався з керуванням, зачепивши автомобіль Bentley.

На щастя, у ДТП ніхто не постраждав. На даний момент водії намагаються розібратися на місці, відмовившись від виклику поліції. На місці події медиків швидкої допомоги також немає.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що сьогодні, 28 травня, в Дніпрі перекрили частину вулиці Староказацької в районі перехрестя з вулицею Грушевського через ремонтні роботи. Крім цього, сьогодні в Дніпрі відбулося безліч ДТП в наслідок негоди і затоплених вулиць. Тому будьте обережні, рух може бути ускладненим. У центрі утворилися великі пробки: тягучки на Грушевського, Староказацькій, Челюскіна, Святослава Хороброго, проспекті Дмитра Яворницького, Коцюбинського, Глінки. Краще ці вулиці поки об'їжджати, щоб не застрягти в пробках.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі молодий хлопець кинувся під машину.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі втратив створення за кермом і загинув 50-річний чоловік.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі накрили банду "чорних ріелторів".