У середу, 3 червня, рано вранці невідомий чоловік у формі лікаря швидкої допомоги пограбував заправку "Укрнафта" на проспекті Нігояна. Про подробиці події повідомляє видання "Інформатор".

У Дніпрі чоловік у формі лікаря швидкої допомоги пограбував АЗС / фото: Інформатор

Зі слів працівників заправки, інцидент стався приблизно о 4:15 ранку 3 червня. Вони розповіли правоохоронцям, що зловмисник з'являвся раніше на станції два рази, а на третій змусив працівників заправки лягти на підлогу і забрав з каси близько 2 тисяч гривень. Попередньо, грабіжник застосував фізичну силу до оператора станції. Про потерпілих інформації не повідомляється.

Свідки події розповіли, що зловмисникові на вигляд близько 25 років, він був одягнений у довгу червону куртку, як у лікарів швидкої допомоги. У нього помітили предмет, який нагадував пістолет. Забравши гроші з каси, грабіжник втік. Невдовзі на місце події прибула поліція.

У Дніпрі чоловік у формі лікаря швидкої допомоги пограбував АЗС / фото: Інформатор

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Пізніше стало відомо, що зловмисник попередньо був затриманий неподалік від місця злочину. Журналісти помітили, як на зупинці громадського транспорту неподалік стояв наряд поліції з молодим чоловіком, якого закували в наручники.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі вандали повалили на землю урни в парку.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі засудили жінку, яка замовила вбивство колишнього чоловіка.

Також Знай.иа писав, що неадекватний дніпрянин увірвався в тролейбус без маски і почав погрожувати водієві.