В селі Єлизаветівка Петриківського району Дніпропетровської області 47-річний чоловік підстрелив підлітка з мисливської рушниці. Про подробиці події повідомляє прес-служба ГУНП у Дніпропетровській області.

Правоохоронці розповіли, що інцидент стався у вівторок, 2 червня, близько 22:00 в селі Єлизаветівка Петриківського району. 47-річний місцевий житель перебував у стані алкогольного сп'яніння, в слідстві чого вирішив постріляти з мисливської рушниці. Він зробив постріл у бік кущів, але за підсумком потрапив у 16-річного хлопця, який займався спортом на березі річки.

Хлопець отримав вогнепальні поранення в голову, грудну клітку і праве передпліччя. Бригада швидкої допомоги екстрено госпіталізувала потерпілого.

Під Дніпром п'яний чоловік підстрелив підлітка з мисливської рушниці / фото: ГУНП в Дніпропетровській області

Очевидці повідомили про подію в поліцію. По прибуттю слідчо-оперативної групи Петриківського району на місце злочину, особа чоловіка була встановлена. Його доставили у відділення поліції, а рушницю, з якої був здійснений постріл, вилучили.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За даним фактом порушено кримінальне виробництво за ч. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). Чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчі встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі вандали повалили на землю урни в парку.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі засудили жінку, яка замовила вбивство колишнього чоловіка.

Також Знай.иа писав, що неадекватний дніпрянин увірвався в тролейбус без маски і почав погрожувати водієві.