У мережі розповіли про те, що в Кривому Розі дівчинка вистрибнула з вікна другого поверху. У чому причина такого вчинку.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент у четвер, 4 червня в Інгулецькому районі міста. Дівчинка, якій тринадцять років випала з вікна багатоповерхового будинку. Вона злякалася того, що хтось почав стукати у двері квартири, а вона була в цей момент вдома зовсім одна.

Тому, вона прийняла рішення вибратися з квартири самостійно. Цю інформацію підтвердила прес-служба поліції Кривого Рогу.

Дана подія сталася за адресою вулиця Каткова. При падінні з другого поверху, вона сильно травмувалася, і потрапила в реанімацію восьмої міської лікарні. Фахівці діагностували у неї забій поперекового відділу хребта, а також катотравму.

У Кривому Розі дівчинка-підліток випала з вікна, фото: Перший міський

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На даний момент співробітники правоохоронних органів займаються тим, щоб розслідувати справу. Про це повідомляє информационый портал "Перший міський".

Сусіди дівчата говорять про те, що у підлітка є тільки мама, яка виховує її в поодинці. І та, сильно випиває. Це навіть якось стало причиною того, що її вигнали з колишнього місця роботи.

І також, стало відомо, що в той день у двері до них у квартиру стукав співмешканець мами. Дівчинка кричала людям на вулиці, що буде стрибати, і їй постелили подушки. Але, та кинулася повз їх.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харкові виявили тіла матері і дитини, "стрибунів" з вікна.

Також Знай писав, що поліція розповіла подробиці загибелі матері і дитини.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові знайшли дворічну дитину без нагляду дорослих.