У Дніпрі біля Центрального ринку "Озерка" помітили дівчину, яка щодня просить милостиню з немовлям. На цей випадок звернула увагу волонтер Катерина Григоренко, зробивши відповідний пост у Facebook.

Катерина Григоренко звернулася до жителів Дніпра з проханням про допомогу – волонтер розповіла про дівчину з дитиною, яка щодня сидить у районі "Озерки" на вулиці Пастера і Старомостовой площі. Вона розповіла, що малюк терміново потребує дитячомого харчування.

У Дніпрі мати з дитиною терміново потребують допомоги / фото: Катерина Григоренко в Facebook

Волонтер попросила всіх небайдужих допомогти дитині, купивши звичайні дитячі каші. Григоренко повідомила, що дніпряни можуть як купити і віднести самостійно, або перевести їй гроші на рахунок, щоб вона купила і віднесла все необхідне.

Допомога дітям - святе. Але ми все-таки звертаємося до правоохоронних органів з проханням, допомогти молодим мамам. Немовлята на вулиці — це ганьба для будь-якої цивілізованої держави, - сказала Катерина.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Реквізити:

Приватбанк 5168757372105892
Григоренко Катерина, волонтер.

Geplaatst door Катюша Григоренко op Maandag 8 juni 2020

Нагадаємо, що в Дніпрі кіт терпів знущання садистів, а тепер потребує допомоги.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі загинув хлопчик, якому на допомогу кинувся буквально все місто.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі кілька дітей потребують допомоги небайдужих.