Дніпровський мер Борис Філатов у своїй традиційній формі звернувся до городян у світлі останніх новин. Він був обурений тим, що відбувається в країні, висловивши своє невдоволення на адресу уряду. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Борис Філатов висловився про останній події в країні / скріншот з відео

Бориса Філатова можна назвати любителем обговорити державні справи і висловити свою, часто негативну, думку з цього приводу. На цей раз сталося приблизно так само – дніпровський мер прокоментував останні політичні новини країни, які стали неймовірно гучними.

Він привів в приклад кілька гучних заголовків, щодо складання В'ячеславом Вакарчуком депутатського мандата, конфлікту Андрія Богдана та Володимира Зеленського, кримінальних справ НАБУ та інше. Тільки от на тлі всіх цих подій, українські політики забули, що потрібно ще й працювати.

"Вакарчук склав депутатський мандат". "Богдан назвав владу Зеленського "посміховиськом". "Активісти протестують проти пред'явлення "підозри" Стерненко". "НАБУ відкрило дві справи щодо "плівок Єрмака". Це заголовки новин тільки за півдня. Як говоритися, "скандали, інтриги, розслідування" (с). Працювати тільки нікому, - підкреслив Філатов.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот