Володимир Зеленський має найбільшу підтримку серед кандидатів у президенти. Шоумен став основною інтригою виборчих перегонів. Ще наприкінці 2018 року, згідно з різними соціологічними дослідженнями, Зеленський посідав 3-4-те місця, а на сьогодні у відомого шоумена й коміка - перше місце та динаміка зростання в 2-2,5 рази.

Якщо Володимир Зеленський переможе на виборах президента України, то на країну чекають величезних потрясіння. Таку думку висловив Борис Філатов в інтерв'ю LIGA.net.

Мер Дніпра зазначив, що рейтинг Володимира Зеленського невблаганно зростає в кожному регіоні України і Дніпропетровська область не виняток. Однак, за словами Філатова, у випадку перемоги шоумена у виборчих перегонах на українців чекає розчарування.

"Нехай пробує рвонути цю штангу. Я дивлюся по нашим соцопитуваннями - за нього дуже багато людей в нашому регіоні. По Дніпру не скажу, а в Кривому Розі - до 40%. Він почав поїдати і біло-блакитний електорат. Народ все одно розчарується, а Зеленському доведеться відповідати на незручні питання, приймати непопулярні рішення", - заявив Філатов.

Філатов впевнений, що у випадку перемоги Володимира Зеленського на України "чекають величезні потрясіння".

" В результаті перемоги Зеленського нас чекають потрясіння, як мені здається. Оцінює він ризики? Найпростіше сказати: зараз домовимося з Путіним. Як пишуть журналісти, на зустрічі послів Зеленському поставили запитання - а що буде, якщо радикали захоплять урядовий квартал? Я знаю багатьох радикалів, вони мої друзі і побратими. Там є такі настрої", - заявив Філатов.

Також мер Дніпра додав: "Якщо радикалам здасться, що пахне колабораціонізмом з Кремлем, то такий сценарій можливий".

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Президентство Зеленського може закінчиться переходом до парламентської республіки. Його перетворять на молдавського Додона без повноважень", - вважає Філатов.

Як відомо, вибори президента в Україні призначені на 31 березня 2019 року. Виборча кампанія стартувала 31 грудня 2018 го. Всього зареєстровано 44 кандидати.

До виборів залишилось півтора місяці, і хоча ми знаємо, що Володимир Зеленський точно йде в президенти, про його команді досі мало що відомо.

Нагадаємо, у команді Зеленського з'явилася жінка-політик з Івано-Франківська Олена Вінтоняк.

Як повідомляв портал Знай.ua, під час зйомок "Слуги народу" Володимир Зеленський репетирував свою інавгурацію.

Також Знай.ua писав, Зеленський хоче створити найбільшу команду спостерігачів в історії країни.