В ніч з 15 на 16 червня у Дніпрі в лікарні імені Мечникова стався курйозний випадок – чоловік не міг самостійно зняти обручку з пальця. Про подробиці інциденту розповідає прес-служба ДСНС в Дніпропетровській області.

Повідомляється, що курйозний інцидент стався в дніпровській обласній лікарні імені Мечникова сьогодні вночі. Чоловік звернувся в приймальне відділення установи, оскільки не зміг самостійно зняти кільце з безіменного пальця. Однак, медики не змогли допомогти горе-нареченому.

На допомогу довелося викликати рятувальників. По прибуттю співробітники ДСНС в Дніпропетровській області допомогли чоловікові, розпилявши кільце за допомогою болгарки. У рятувальній операції взяли участь 6 чоловік особового складу.

Дніпрянин не зміг зняти обручку і поспішив на допомогу до медиків / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Варто нагадати, що це не єдиний курйозний випадок в Дніпрі. Нещодавно, на набережній біля покинутого готелю "Парус" троє хлопців каталися разом на одній гойдалці, і хтось встиг зняти їх феєричне падіння на відео.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

На опублікованому відеоролику видно, як троє хлопців умостили свої тіла на одній гойдалці і весело розгойдувалися. В цей же час хтось почав знімати це на відео і як раз встиг сфотографувати, як хлопці з тріском полетіли вниз – одна з мотузок установки просто відірвалася.

Нагадаємо, раніше дніпрянин на BMW в'їхав у McDonalds і розніс літній майданчик.

Як повідомляв портал Знай.иа, дніпровські рятувальники витягли з піщаної пастки позашляховик.

Також Знай.иа писав, що у Підгородньому водія ВАЗа затиснуло в автомобілі в наслідок зіткнення з електроопорою.