У середу, 17 червня, у Дніпрі водій ВАЗ невдало увійшов у поворот і вилетів на склад будматеріалів. Про подробиці події розповідає видання "Інформатор".

Повідомляється, що інцидент стався на вулиці Нижньодніпровській, 2Ж, неподалік від "Епіцентру". Очевидці події розповіли, що ВАЗ рухався з боку Підгороднєго за напрямом до торгового центру "Караван". На жаль, водій "не увійшов в поворот" і автомобіль вилетів на територію складу з будматеріалами.

У Дніпрі водій ВАЗ вилетів з дороги і приземлився на мішки з будматеріалами / фото: Інформатор

ВАЗ зачепив сітку рабицю, перелетів через паркан і "приземлився" на мішки з будматеріалами. На щастя, водій залишився живий. Це визначили по тому, як він швидко змився з місця події. По приїзду поліції очевидці не змогли розповісти, куди саме винуватець ДТП втік.

На даний момент правоохоронні органи з'ясовують усі подробиці інциденту. Деякі користувачі мережі почали жартувати над тим, що водій ВАЗ просто скористався магією поза Хогвартса або вкрав автомобіль Рона Візлі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

У Дніпрі водій ВАЗ вилетів з дороги і приземлився на мішки з будматеріалами / фото: Інформатор

Нагадаємо, раніше в Дніпрі молоду дівчину переїхали дві машини.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі буря повалила дерево на припарковані авто.

Також Знай.иа писав, що п'яний дніпрянин влаштував нічну погоню з поліцією.