У Дніпрі лікується від страшної хвороби маленький сирота на ім'я Ваня. Хлопчик позбавлений батьківської любові, але не позбавлений уваги волонтерів та небайдужих людей. Дитина вже більше року перебуває в лікарні і проходить лікування.

Про стан здоров'я маленького Вані розповіла Дніпровська панорама з посиланням на волонтерів благодійного фонду «Благодійна допомога». Дитині поставили діагноз «гострий лімфобластний лейкоз» після тривалого обстеження. Ваня живе в лікарні з травня минулого року. Йому дуже необхідна допомога.

Крім того, у благодійному фонді попросили всіх, хто захоче допомогти Вані і дізнатися про нього більше звертатися до фонду.

Маленький українець просить про допомогу Фото: скріншот

Варто відзначити, що просить про допомоги для лікування дитини від раку і ветеран АТО Тарас Пилипишин. Дитині поставили діагноз «рак лівої нирки – пухлина Вільямса». Родина просить про допомогу всіх небайдужих українців і вірить у перемогу над цією хворобою. У мережі попросили не тільки допомогти грошима, але і підтримати добрим словом сім'ю.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На Волині дворічна дівчинка також просить про допомогу. Лікарі поставили діагноз – пухлина головного мозку. Дитині потрібна термінова операція і подальша складна реабілітація. Рідні дівчинки просять допомогти, так як будь-яке зволікання призведе до смерті дитини. Інформація про дитину і про необхідному лікуванні була опублікована благодійним фондом.

Нагадаємо, Знай писав, що маленька українка і дочка ветерана АТО потребує термінової допомоги.

Знай повідомляв, що дворічна українка з Волині чекає допомоги у боротьбі з небезпечною хворобою.

Нещодавно Знай передавав, що сім'я хворого на рак крові дитини залишилася без даху над головою.