У Дніпрі медики намагаються врятувати життя 25-річної дівчини, яка постраждала в ДТП на Запорізькому шосе 20 червня. Про те, чим можна допомогти Юлії розповідають волонтери платформи Донор.uа.

Відомо, що в ніч на 20 червня в Дніпрі на Запорізькому шосе сталася смертельна ДТП – автомобіль Nissan на високій швидкості врізався у фуру. В результаті аварії загинуло двоє чоловіків і 2-х річна дівчинка. Ще двох постраждалих дівчат доставили у важкому стані в лікарню їм. Мечникова.

Смертельне ДТП на Запорізькій трасі / фото: Дніпровська панорама

На даний момент одна з них, Юлія Дудник, терміново потребує допомоги городян – дівчині необхідні 30 донорів крові. Зараз лікарі рятують її життя в реанімації. Подргуа постраждалої Єлизавета розповіла, що Юлія перебуває у важкому стані з безліччю відкритих переломів, включаючи череп. Незважаючи на операцію, вона втратила багато крові, тому рідні терміново шукають донорів. У повідомленні вказали, що резус фактор і група крові не має значення.

Дніпрянка Юлія Дудник терміново потребує донорах крові / фото: Юлія Дудник в Facebook

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Де здати кров?

Комунальне підприємство Дніпровська обласна станція переливання крові по проспекту Богдана Хмельницького, 17.

Нагадаємо, що в Дніпрі медики врятували життя хлопчику, який роками боровся з раком.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі медики врятували дитину, на носі якого застрягла батарейка.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі рятують дитину, яка не знає любові батьків.