У дніпровський автопарк пасажироперевізників поставлять 40 нових автобусів великої місткості. Відповідну заяву зробив головний спеціаліст Департаменту транспорту і інфраструктури ДМР Іван Васючков.

Чиновник розповів, що незважаючи на закриті кордони, в Дніпро поставлять дві партії нових автобусів великої місткості. 40 законтрактованих автобусів були придбані ще до карантину. Незабаром вони пройдуть розмитнення і почнуть функціонувати на маршрутах міста.

У Дніпрі закупили автобуси великої місткості / фото: t.me/DepTransDMR

На даний момент в Департаменті не уточнюють точні терміни виходу автобусів на лінію, оскільки зараз дуже великий вантажопотік через митний контроль.

Коли в Дніпрі пом'якшили карантинні заходи, на вулиці міста так і не вийшли 13 маршрутів. Іван Васючков повідомив, що це пов'язано з нестачею автобусів великої місткості.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Транспорт, який перевізники пропонували для використання на 107-му і 45-му маршруті — це маломісткий транспорт, який перебуває в дуже поганому стані. Станом на 25 червня, весь транспорт великої й середньої місткості вже використовується на міських маршрутах, а ввезти нові автобуси неможливо через закриті кордонів, - розповів Васючков.

Нагадаємо, що в Дніпрі пасажир тролейбуса влаштував бійку з-за маски.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі пасажири переповненого трамваю влаштували цькування громадянину, який здав їх копам.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області можуть посилити карантин.